Sama bym wola³a sobie krew pobraæ
Ja nienawidzê dentystów. Znaczy, chodziæ do dentysty. Ból mo¿na jako¶ znie¶æ, ale jak ci wierc± w zêbach to katorga >.<
Mnie to ¶mieszy cholernie xD
Gość
Fobie, chyba nie mam ¿adnych ale odczówam czêsto przymus wykonania jakiej¶ czynno¶ci lub powtórzenia jej czasami te¿ przesadnie siê czego¶ bojê. Niekiedy zauwa¿am u siebie niektóre objawy nerwicy.
A czego siê boje:
Otwartych przestrzeni.
T³umów(do¶æ rzadko, zwykle przez t³um przechodzê bez wiêkszych problemów)
Ciemno¶ci(ciemno¶æ czasem jest bardzo fajna, ale kiedy za³ó¿my, znajdê sie noc± w lesie to naprawdê odczuwam lêk)
Wody(np. jezior, stawów, rzek itd... w takich miejscach bojê siê p³ywaæ czy w ogóle mieæ jakikolwiek kontakt z tak± wod±. A po ciemku wolê siê w ogóle nie zbli¿aæ do wody)
Choroby(czesto gdy us³yszê o jakiej¶ chorobie panikuje i wyszukujê u siebie jej objawów)
Owadów(prócz paj±ków i wa¿ek i tego typu rzeczy)
Wiêcej nie mogê sobie w tej chwili przypomnieæ.
Ostatnio edytowany przez Fantasmagoria (2010-11-22 15:38:14)
Te¿ siê czasem bojê ciemno¶ci. Niekiedy gaszê ¶wiat³o i pêdzê do ³ó¿ka 200 km/h. Wyobra¿am sobie demony czy jakie¶ inne postacie i to mnie nakrêca.
Ja siê bojê paj±ków. Wszystko tylko nie paj±ki x_x
A czesto je w mieszkaniu znajduje. Kiedy¶ nawet jednego znalaz³am na rêczniku, brr, oczywi¶cie mój krzyk pewnie s³ysza³o pó³ osiedla.
Arisu napisał:
Te¿ siê czasem bojê ciemno¶ci. Niekiedy gaszê ¶wiat³o i pêdzê do ³ó¿ka 200 km/h. Wyobra¿am sobie demony czy jakie¶ inne postacie i to mnie nakrêca.
Mam tak samo. Ale bardziej jakie¶ zjawy z azjatyckich horrorów.
co do ciemno¶ci to mam tak samo;D
dlatego mam w³±cznik ¶wiat³a centralnie ko³o g³owy przy ³ó¿ku,ruszê rêk± i ju¿ go mam w ³apie xD
a ja mam na drugim koñcu pokoju xD
Z t± ciemno¶ci± te¿ tak mam. Ostatnio strasznie siê ba³am ¿e sam Lucyfer siê pofatyguje ¿eby mnie postraszyæ.. Ale jako¶ mi przesz³o uf.. Nawet do kibla ba³am siê i¶æ gdy ¶wiat³o by³o zgaszone w korytarzu.
Moja fobia to klaustrofobia. Do jakiej¶ jaskini jak mam wej¶æ to mam wra¿enie ¿e wszytko siê zaraz na mnie zawali.
Tez muszê mieæ ca³e nogi pod ko³dr±.
W dodatku nie zasnê jak mam choæ trochê otwart± szafê czy szufladê. ¯eby to jeszcze w moim pokoju!
Jak wychodzê z du¿ego pokoju i mówiê rodzicom dobranoc jak przyuwa¿ê, ¿e maj± o pó³ centymetra otwarte szuflady do dostajê sza³u, latam i wszystkie po kolei zamykam. A t meble s± ju¿ do¶æ stare i czêsto nie chc± siê domkn±æ >.<
a ja z ko³dr± mam tak jak robi³ Ada¶ Miauczyñski w Dniu ¶wira xD
¯e tak podnoszê nogi i podwijam t± ko³drê pod stopy... czaicie jak?
Przeklêty
Tak mi raz kilkana¶cie razy ¿y³ê nak³uwa³a zanim zdo³a³a krew pobraæ a ¿e ¿y³y mam cieniutkie to rêka zamieni³a sie w wielkiego siniaka... Hmm jamam stwierdzon± klaustrofobiê i homofobiê i boje siê owadów
homofobie? :O
irytuj± mnie homofobowie...
Z dziwnych rzeczy to, zawsze musze mieæ idealnie u³o¿one firanki i zas³ony w oknach.
Zas³ony dok³adnie od pocz±tku karnisza do pocz±tku okna. Firanka rozci±gniêta równo, o¶ firanki ma siê pokrywaæ z osi± okna (znaczy, centralnie na ¶rodku). W przypadku zas³aniania okna, obie zas³ony musz± siê szczelnie ³±czyæ i byæ równo pofalowane.
To taka ciekawostka, z cyklu "rzeczy które mnie dra¿ni±"