Przeklêty
Nie no Yorków to ja siê nie bojê. Raczej wybucham an ich widok panicznym ¶miechem tym bardziej tak takie co¶ na mnie szczekaæ zaczyna. Za to Yorki nienawidz± mnie poniewa¿ ka¿dy napotkany przeze mnie york jest wyzywany prosto w pysk od ¶ciereczek do butów lub (jak mam lepszy dzieñ) od ¶winek morskich.
Raz jecha³am rowerem jakie¶ 2 lata temu, i uchla³ mnie pies w nogê. Jecha³am wolno, nie spieszy³o mi siê, pies podbieg³, szczeka³, ale nie mog³am go przejechaæ. Ominê³am go, a ten mnie uj*ba³ w nogê. Ale jako¶ nie mam wiecznego urazu co do psów przez ten incydent. Lubiê je jak inne zwierzêta.
Gość
na mnie siê razu pewnego rzuci³ amstaff no i...w³a¶nie, skoñczy³o siê jak siê skoñczy³o, mam parê blizn na klatce, ale jako¶ nie boje siê psów. a Kuro ma racje , bo to dobry argument na noszenie glanów
Z punktem pierwszym zgadzam siê jak najbardziej :3
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Yorków siê baæ to dla mnie dosyæ ¶mieszne (ja uwa¿am, ¿e to najsUodsze psy ¶wiata xD), ale nad fobiami trudno panowaæ
Ja mam kolejn± fobiê, ¿e co¶ zgubiê. Zawsze nawet jak sprawdzê 100 razy, czy co¶ co powinnam mieæ przy sobie, to i tak mam wra¿enie, ¿e zaraz mi to zginie i ju¿ tego nie znajdê Zw³aszcza klucze, dokumenty i kasa, bo te rzeczy gin± mi najczê¶ciej...
Gość
Zapomnia³e¶ Kuro dodaæ ze punkt pierwszy nie dotyczy mojej osoby, bo ja siê z nim nie zgadzam
Gość
Dla mnie Yorki s± takie troche ¶mieszne, ¶miesznie szczekaj±, ale w³a¶ciwie nie podobaj± mi sie te psy.
Gość
Yorki nie sa zle, ale nie podoba mi siê jak widzê chodz±ca kupê w³osów po mojej pod³odze xD
Gość
Ty skoro Yorki maja wlosy to ciekawe jakby wygladaly w dredach O_o
Gość
no wyobraz sobie takiego malego yorka z dredami..hmh...ja bym go nazwal skrecik, fajnie by to brzmialo: ,,skrecik do nogi,, xD
Gość
albo szisza xD
Gość
albo York o zielonych wlosach xD
Gość
i zamiast potu wydziela THC xD
Przeklêty
Marie takie sprawdzanie wszystkiego po 100 razy to "nerwica natrêctw". Witaj w klubie!