Dusza
Przedstawiê siê, bo jestem tu nowa:D. Pochodzê z woj. Mazowieckiego, mieszkam z rodzicami i dwoma siostrami. W ca³ej rodzinie tylko ja jestem „mroczna”,wiêc nie jest to akceptowane…Mam na¶cie lat.Od pierwszej gimnazjum (czyli dawno temu) , kiedy to przeczyta³am sagê „Zmierzch” pasjonujê siê wampirami. Teraz po prostu je kocham! Du¿o czytam, o nich i nie tylko. Jestem chrze¶cijank±, interesujê siê magi±, zjawiskami paranormalnymi, ¶mierci±… Piszê opowiadania, rysujê, rze¼biê. Uwielbiam typowo mroczne epoki. Kocham blado¶æ, od lat staram siê usilnie staæ siê blada… z marnym skutkiem… Nie cierpiê s³oñca, upa³ów i brrr… opalania. Jestem za zamiana dnia z noc±- w nicy ¿yjmy, dniem ¶pijmy
I'm out, jakby co :_____________;
Dusza
Ooo, tak . Tytu³y raczej ¶rednio pamiêtam... Teraz czytam Pamiêtniki Wampirów, w³a¶nie koñczê 7 czê¶æ i muszê sobie kupiæ 8, bo siê wci±gnê³am , choæ muszê przyznaæ, ¿e nie jest to najlepsza ksi±¿ka, poprostu chcê wiedzieæ, co bêdzie dalej . Moja ulubiona ksi±¿ka to z pewno¶ci± Dracula Brama Stokera- jest fenomenalna! Druga czê¶æ, ju¿ innych autorów te¿ jast niez³a, ale pierwszej nic nie przebije! Polecam, zdecydowanie.
Tak patrzê, ¿e ty te¿ chyba czyta³a¶ Draculê, nie?
Wampiry z Morganville , Martwy a¿ do zmroku, saga Dom Nocy, Martwy jak zimny trup, ¦wiat nocy (te¿ saga ) Mog³am co¶ pokrêciæ Po tytu³ach znajdziesz. Zaznaczam, ¿e niekture czyta³am jako 13, 14 latka i wtedy mi siê podoba³y... Tak jak Zmierzch, mia³am wtedy 13 lat, jak s±dzê, mo¿e teraz te¿ bym przez niego nie przesz³a
Ostatnio edytowany przez VampireJuliet (2014-12-24 19:47:03)
Proszê edytowaæ posty zamiast pisaæ post pod postem.
I witaj!
VampireJuliet napisał:
Ooo, tak . Tytu³y raczej ¶rednio pamiêtam... Teraz czytam Pamiêtniki Wampirów, w³a¶nie koñczê 7 czê¶æ i muszê sobie kupiæ 8, bo siê wci±gnê³am , choæ muszê przyznaæ, ¿e nie jest to najlepsza ksi±¿ka, poprostu chcê wiedzieæ, co bêdzie dalej . Moja ulubiona ksi±¿ka to z pewno¶ci± Dracula Brama Stokera- jest fenomenalna! Druga czê¶æ, ju¿ innych autorów te¿ jast niez³a, ale pierwszej nic nie przebije! Polecam, zdecydowanie.
Tak patrzê, ¿e ty te¿ chyba czyta³a¶ Draculê, nie?
Owszem czyta³am Dracula ma swój niepowtarzalny klimat. Tak w³a¶ciwie to zaczê³am siê ostatnio zastanawiaæ czy jest jeszcze cos o wampirach czego nie czytalam Wiêc jestem otwarta na propozycje, jezeli znasz cos godnego polecenia.
Dusza
Witam!
Moje imiê jest Jakub. Mam 17 lat. Jestem matfizem z patriotycznymi zapêdami. Kocham fantastykê. Chêtnie popiszê
Wygnany
Witaj!
Matfiz pozdrawia
Witamy serdecznie!
Hej, przed chwil± siê tu zarejestrowa³am i mam nadziejê, ¿e zostanê na d³u¿ej. Cieszy mnie, ¿e wreszcie znalaz³am jakie¶ w miarê aktywne forum, bo w dzisiejszym internecie opanowanym przez fejsbuka o to trudno... Mam 22 lata, obecnie mieszkam we Wroc³awiu, s³ucham ró¿norodnej muzyki gotyckiej i oko³ogotyckiej: dark electro, darkwave, gothic rock, ethereal, neoclassical... ale nie lubiê siê szufladkowaæ, bo podoba mi siê równie¿ np. Lana del Rey . Jedyne czego nie tknê to rap, reggae, disco, techno, wiêkszo¶æ metalu (tak...) i zdecydowana wiêkszo¶æ polskiej alternatywy . Jestem na chwilê obecn± znudzona i zdegustowana ¶wiatem, ¿yciem i internetem (; wiêc musia³am znale¼æ sobie miejsce, gdzie bêdê mog³a co¶ popisaæ, i jak najbardziej odpowiada mi to, ¿e po szybkim przejrzeniu forum raczej nikogo z Was nie kojarzê, bo zaczê³am mieæ wra¿enie, ¿e w tej subkulturze przewijaj± siê w kó³ko te same osoby .
p.s. nie jestem w stanie ustawiæ sobie p³ci w profilu :<.
Ostatnio edytowany przez Yasminne (2015-01-09 17:31:33)
Wygnany
Witaj
No elo!
Przecie¿ techno jest fajne :_:
Hej. Nazywam siê Karolina Maria. Mam XXX lat. Pochodzê z województwa mazowieckiego. Mam m³odszego brata. Nie uwa¿am siebie za jak±¶ niewiarygodne niesamowit± osobê, a mój ¶wiat próbuje mnie zadrêczyæ k³ad±c coraz to nowe k³ody pod nogi.
Wygnany
¦wiat zwykle k³adzie nam k³ody pod nogi, my jednak musimy je usuwaæ, lub przechodziæ po nich, bo je¶li nie my nikt inny za nas tego nie zrobi i utkniemy. Witaj.
Wygnany
Witaj moja imienniczko