Dusza
Przedstawię się, bo jestem tu nowa:D. Pochodzę z woj. Mazowieckiego, mieszkam z rodzicami i dwoma siostrami. W całej rodzinie tylko ja jestem „mroczna”,więc nie jest to akceptowane…Mam naście lat.Od pierwszej gimnazjum (czyli dawno temu) , kiedy to przeczytałam sagę „Zmierzch” pasjonuję się wampirami. Teraz po prostu je kocham! Dużo czytam, o nich i nie tylko. Jestem chrześcijanką, interesuję się magią, zjawiskami paranormalnymi, śmiercią… Piszę opowiadania, rysuję, rzeźbię. Uwielbiam typowo mroczne epoki. Kocham bladość, od lat staram się usilnie stać się blada… z marnym skutkiem… Nie cierpię słońca, upałów i brrr… opalania. Jestem za zamiana dnia z nocą- w nicy żyjmy, dniem śpijmy
I'm out, jakby co :_____________;
Dusza
Ooo, tak . Tytuły raczej średnio pamiętam... Teraz czytam Pamiętniki Wampirów, właśnie kończę 7 część i muszę sobie kupić 8, bo się wciągnęłam , choć muszę przyznać, że nie jest to najlepsza książka, poprostu chcę wiedzieć, co będzie dalej . Moja ulubiona książka to z pewnością Dracula Brama Stokera- jest fenomenalna! Druga część, już innych autorów też jast niezła, ale pierwszej nic nie przebije! Polecam, zdecydowanie.
Tak patrzę, że ty też chyba czytałaś Draculę, nie?
Wampiry z Morganville , Martwy aż do zmroku, saga Dom Nocy, Martwy jak zimny trup, Świat nocy (też saga ) Mogłam coś pokręcić Po tytułach znajdziesz. Zaznaczam, że niekture czytałam jako 13, 14 latka i wtedy mi się podobały... Tak jak Zmierzch, miałam wtedy 13 lat, jak sądzę, może teraz też bym przez niego nie przeszła
Ostatnio edytowany przez VampireJuliet (2014-12-24 19:47:03)
Proszę edytować posty zamiast pisać post pod postem.
I witaj!
VampireJuliet napisał:
Ooo, tak . Tytuły raczej średnio pamiętam... Teraz czytam Pamiętniki Wampirów, właśnie kończę 7 część i muszę sobie kupić 8, bo się wciągnęłam , choć muszę przyznać, że nie jest to najlepsza książka, poprostu chcę wiedzieć, co będzie dalej . Moja ulubiona książka to z pewnością Dracula Brama Stokera- jest fenomenalna! Druga część, już innych autorów też jast niezła, ale pierwszej nic nie przebije! Polecam, zdecydowanie.
Tak patrzę, że ty też chyba czytałaś Draculę, nie?
Owszem czytałam Dracula ma swój niepowtarzalny klimat. Tak właściwie to zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy jest jeszcze cos o wampirach czego nie czytalam Więc jestem otwarta na propozycje, jezeli znasz cos godnego polecenia.
Dusza
Witam!
Moje imię jest Jakub. Mam 17 lat. Jestem matfizem z patriotycznymi zapędami. Kocham fantastykę. Chętnie popiszę
Wygnany
Witaj!
Matfiz pozdrawia
Witamy serdecznie!
Hej, przed chwilą się tu zarejestrowałam i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Cieszy mnie, że wreszcie znalazłam jakieś w miarę aktywne forum, bo w dzisiejszym internecie opanowanym przez fejsbuka o to trudno... Mam 22 lata, obecnie mieszkam we Wrocławiu, słucham różnorodnej muzyki gotyckiej i okołogotyckiej: dark electro, darkwave, gothic rock, ethereal, neoclassical... ale nie lubię się szufladkować, bo podoba mi się również np. Lana del Rey . Jedyne czego nie tknę to rap, reggae, disco, techno, większość metalu (tak...) i zdecydowana większość polskiej alternatywy . Jestem na chwilę obecną znudzona i zdegustowana światem, życiem i internetem (; więc musiałam znaleźć sobie miejsce, gdzie będę mogła coś popisać, i jak najbardziej odpowiada mi to, że po szybkim przejrzeniu forum raczej nikogo z Was nie kojarzę, bo zaczęłam mieć wrażenie, że w tej subkulturze przewijają się w kółko te same osoby .
p.s. nie jestem w stanie ustawić sobie płci w profilu :<.
Ostatnio edytowany przez Yasminne (2015-01-09 17:31:33)
Wygnany
Witaj
No elo!
Przecież techno jest fajne :_:
Hej. Nazywam się Karolina Maria. Mam XXX lat. Pochodzę z województwa mazowieckiego. Mam młodszego brata. Nie uważam siebie za jakąś niewiarygodne niesamowitą osobę, a mój świat próbuje mnie zadręczyć kładąc coraz to nowe kłody pod nogi.
Wygnany
Świat zwykle kładzie nam kłody pod nogi, my jednak musimy je usuwać, lub przechodzić po nich, bo jeśli nie my nikt inny za nas tego nie zrobi i utkniemy. Witaj.
Wygnany
Witaj moja imienniczko