Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Szpital psychiatryczny to najgorsze miejsce na ziemi... gorsze od więzienia.
Dzisiaj po rękach trochę krwi spłynęło. Na razie biorę słabsze tabletki ale prawdopodobnie będę brać silniejsze -.-'
Przez moją inność odwróciła się moja najlepsza przyjaciółka i aktualnie nie ma mnie kto wyciągnąć z wielkiego dołu...
Wybaczcie brak taktu, ale to takie dziwne zjawisko, ze to ludziom z subkultur przydarzają się zwykle złe rzeczy...
tez to zauwazylam, dlateg ostalam sie bardziej tolerancyjna.
Znam jedna, naprawde powaznie zdolowana emo w szkole, i staram sie jej pomoc
Gość
Arisu napisał:
Wybaczcie brak taktu, ale to takie dziwne zjawisko, ze to ludziom z subkultur przydarzają się zwykle złe rzeczy...
Nie wydaje mi się, moze oni po prostu tego tak nie ukrywają.
A mnie patrzcie, nikt nie wyrzuca z domu, moja rodzina nie narzeka na mój strój, bo mam wrażenie że mają do tego zdrowe podejscie i nie biora tego zbyt poważnie. W mojej obecnej szkole nie usłyszałam jeszcze od nikogo(wyłączając dyrektorkę) żadnego, pochlebnego czy tez nie, komentarza na moj temat.
Wydaje mi się że jestem dość lubiana i mam całkiem sporo znajomych, staram sie nie zamykac w sobie, bo dla mnie to właśnie otwartość ma wpływ na to czy ludzie Cię lubią czy nie.
a mi że chyba mnie pojebało =P
Gość
Ja dzisiaj wracając do domu spotkałam sasiada, ktory to powiedział mi ze bardzo ladnie wygladam, a przede wszystkim podoba mu sie mój kapelsz
Dusza
mi też niekiedy coś chwalą
niekiedy z babcią słucham epice i inne takie symfoniczne zespoły.
jedyna dentystka której się nie boję słucha metalu. niektórzy nauczyciele też słuchają coś w tym stylu.
ale dowiedziałam się tego dopiero wtedy kiedy porozmawiałam z tymi osobami
zauważyłam ze tolerancji nikt nie okazuje, a nietolerancje okazują jak najbardziej
Gość
Devil, a jak wyobrażasz sobie "okazywanie tolerancji?"
Ostatnio edytowany przez Fantasmagoria (2011-03-22 20:51:33)
Dusza
bronienie tej osoby, kiedy inni obrzucają wyzwiskami itp. wstawianie się za nią, a nie obojętność "niech z nią zrobią co chcą"
Gość
No chyba ze tak...
Ja próbowałam, ale było więcej problemów niż korzyści