Kusiciel
Tak samo jak czerwony, biały, zielony, fioletowy, niebieski... Nie oszukujmy się każdy kolor świetnie pasuje do czarnego xD
Kusiciel
Ja uwielbiam każde połączenie z czarnym. Szczególnie podobają mi się różnobarwne pasemka na czarnych włosach ^^
Przeklęty
O pasemka są świetne;)
Lady_Bathory napisał:
Jak dla mnie to to święta jest benadziejne...Jeżeli kochasz kogoś to możesz mu wyznać miłość każdego dnia a nie z okazji jakiegoś śmiesznego święta. to takie sztuczne jest i wogle blee....
Zgadzam sie definitywnie, każdy dzień jest od okazywania partnerowi/partnerce miłości, co po tym, ze 14 lutego podarujemy kwiatka, czekoladki, czy inna duperele, jeśli reszte roku nie bedziemy jej doceniać, umilac zycia, etc. Jest wiele innych świąt, Walentynki sa jak dla mnie przereklamowane i skomercjalizowane, tandetne, czy ma sie je z kim spędzać, czy nie.
Kusiciel
też się z tym zgadzam nienawidzę walentynek
Dusza
Jestem singielką,nigdy chłopaka nie miałam i nie zamierzam mieć. Dlatego nie znoszę walentynek... Święto zakochanych... taa...
Ja też nie lubię walentynek. Miałam już chłopaka, nie wyobrażam sobie życia z innym. Koniec z głupotami typu "kocham cie", dla mnie straciło to wartość, a walentynki potwierdzają beznadziejność miłości. W końcu jest to najbardziej kiczowate "święto".
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Cristal napisał:
Ja uważam że różowy świetnie pasuje do czarnego.
Nie oszukujmy się, kolory Emo i Dody O.o
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
<podnosi rączkę>
Diva Demon napisał:
Cristal napisał:
Ja uważam że różowy świetnie pasuje do czarnego.
Nie oszukujmy się, kolory Emo i Dody O.o
No i co z tego?
Ja tam nie widzę w tym nic złego..