To ja też się wypowiem... u mnie zaczęło się od malowania oczu na czarno XD
zacząłem malowac bo mi sie wydawało to fajne potem zaczęły się zaczepki na ulicy typu jaka lala i wgl wiec kiedys mój brat sie spytał czy słucham metalu bo kolega sie pyta... ja ze chyba taakk... (bulszit! słuchałem britney itp.) az pewnego dnia posłuchałem metalu i spodobało mi sie potem poznałem metali którzy byli bardzo interesujący i wgl... zacząłem sie ubierac na czarno ale metal mi nie pasował... był zbyt popularny i taki hmm.. militarny... a wojska unikałem jak ognia ... odkryłem gotyk gdzie malowanie oczu na czarno jest na porządku dziennym i tak zostało potem dopiero zacząłem zagłębiac się w tajniki gotyku...
Gość
Lubie wojsko i ten styl nie wiem czemu ^,^
Proszę pamiętać że lubię .. a nie kocham .
U mnie się wszyyystko zaczęło od słuchania Green Day'a później Sex Pistols. Mając 12 czy 13 lat chciałam być punkówą. Później to wszystko jakoś ewoluowało.
Gość
U mnie ?
Zakochałam się w tym stylu (ubiorze) , muzyce ... i tym tę Goci są bardzo interesujący i inteligentni ...
Ja nie wyglądam jak gotka .. staram się .. Gotyk jest piękny dla mnie to noc i mrok , 3
Jak miałam 9 lat usłyszałam piosenki Evanescence i Nightwish i bardzo mi się to podobały. A do tego ich styl ubioru mnie zaciekawił. Jak dowiedziałam się trochę dowiedzieć o gotyku pomyślałam, że wiele rzeczy pasuje do mnie. A potem szybka zmiana ubioru.
Byłem w miarę normalny. Zacząłem grać na perkusji i słuchać muzyki, w której czuło się piękno. No i rzecz jasna perkusję. Od zawsze lubiłem motywy śmierci. Czaszki, kości, czerń. Szybko przeszedłem na ostrą muzykę, potem dodałem image i jestem tutaj. Nie do końca got, jednak osobowość mam mroczną.
Gość
Nie do końca got, jednak osobowość mam mroczną. ----
Zgadzam się , ładne słowa *,*
Thanks
Oglądam teraz "witajcie w mroku" (ktoś tu pisał ten tytuł i ściągnąłem) i ja chcę do Bolkowa!
Edit: No czy jakie to tam miasto jest... Ale niektóre sprawy za bardzo rozgrzebali, np. sprzedają ciuchy z denatów 0_0
Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-26 10:00:30)
Gość
Ooo a mogę wiedzieć gdzie mozna ściągnąć "Witajcie w mroku" ?
BloodAngel napisał:
Ooo a mogę wiedzieć gdzie mozna ściągnąć "Witajcie w mroku" ?
Na chomikuj. Luna miała. Luna udzielała się tu na tym forum i występowała w tym filmie.
Wejdź na chomiczki.pl i wpisz tam witajcie w mroku.
Arciu... ja też chcę do Bolkowa. Jedź ze mną ^^
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Gość
Hm w poniedziałek otrzymam karte do telefonu to zobacze ten film ^,^
Oo moge jechać z wami ? ;d
Nawet nie wiem gdzie to jest 0_0
Zaraz zobaczę na Google Earth.
Moglibyśmy pojechać grupą...
Może nowy wątek pt: "Bolków-Castle <<Cośtam>>"
Gość
Hm .. ciekawy pomysł tylko .. z kąd jesteście ?
Ja z podkarpacia .