#2281 2015-02-07 23:31:30

Kamlost

Dusza

44251525
Punktów :   

Re: Poznajmy siê bli¿ej.

Witajcie!
Jestem Kamlost i dopiero co za³o¿y³em konto na forum. Po zapoznaniu siê z regulaminem stwierdzi³em, ¿e wypada³oby siê chyba przedstawiæ. Uzna³em, ¿e to bêdzie odpowiednie miejsce, bo jestem tutaj g³ównie po to, ¿eby poznaæ Was, jako grupê (lub zbiorowisko indywiduów, jak wolê my¶leæ) bli¿ej. Musze siê Wam do czego¶ przyznaæ... Nie jestem gotem. Chcia³bym byæ, bo bardzo lubiê t± subkulturê, ale co¶ we mnie sprawia, ¿e nie umiem siê niczemu zadedykowaæ kompletnie. Moja tu obecno¶æ wynika z faktu, ¿e trzy lata temu zakocha³em siê w dziewczynie, która jest gotk±. By³a to moja pierwsza mi³o¶æ, pewnie wiecie jak to jest, w ka¿dym b±d¼ razie od tamtej pory ¿ywiê pewien sentyment do tych klimatów. Có¿, wiêc w ten sposób trafi³em na forum, trzy lata po temacie chcia³em siê dowiedzieæ czego¶ wiêcej. Najbardziej interesuj± mnie ludzie, mam cich± nadziejê zawi±zaæ tu jakie¶ znajomo¶ci, przyja¼nie i mo¿e zdobyæ namiastkê ¿ycia w tej spo³eczno¶ci. A, ale w³a¶nie, gdyby kto¶ nawet chcia³ do mnie napisaæ to powinienem daæ mu ku temu powody, prawda? To teraz odrobinê o mnie. Jestem nudny, naprawdê, nudny jak cholera. Do tego stopnia, ¿e kiedy mam o czym mówiæ czujê siê jakbym oszukiwa³ rozmówcê co do mojej osobowo¶ci. Ta nuda wynika prawdopodobnie z braku hobby i zainteresowañ. Nie mam ¿adnej pasji, liczê na to, ¿e jaka¶ mnie znajdzie, bo niczego tak nie ceniê jak pasji, ale dni mijaj±... Przyznam siê, ¿e pisujê wiersze, do niedawna my¶la³em, ¿e to mój jedyny talent, ale chyba jednak nie, wiêc znów zmagam siê z powracaj±cym problemem mojej bezu¿yteczno¶ci. No, mo¿e brak zainteresowañ to lekkie przek³amanie, lubiê przecie¿ muzykê, g³ównie rock, metal i punk. Lubiê te¿ ksi±¿ki, mój ulubiony autor to Tolkien. Lubiê sobie czasem w co¶ pograæ, ale bez przesady w tym aspekcie. (Je¶li kogo¶ to interesuje to PS wygrywa wszystko, jestem za konsolami) O i lubiê spacery. Nie wiem co jeszcze mogê dodaæ

Ostatnio edytowany przez Kamlost (2015-02-08 00:01:43)

Aure Entuluva!

-------
Stowarzyszenie Bia³ej Ró¿y

#2282 2015-02-08 17:53:26

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!
SkÄ…d: Joensuu

Witajcie!

Kamlost szukaj pasji, sama Ciê nie znajdzie;) Ale widzê, ¿e nie jest tak ¼le bo przecie¿ co¶ ju¿ masz. Pi±teczka za Tolkiena, co czyta³e¶?
Odno¶nie tego, ¿e nie jeste¶ gotem. Uwierz mi, coraz mniej tu gotów, w porównaniu z czasami ¶wietno¶ci forum. Ale to nie znaczy, ¿e nie mamy tu fajnych ludzi.

I apel do wszystkich. Ja wiem, ¿e wiêkszo¶æ z was interesuje siê nekrofili± itp. ale OBUD¬MY TEGO TRUPA! Wiem, ¿e to ja jestem od reanimacji ale jedna osoba niewiele zdzia³a

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#2283 2015-02-08 21:39:29

Kamlost

Dusza

44251525
Punktów :   

Co ja czyta³em... W³adce Pier¶cieni, Sillmarilion, Dzieci Hurina, Hobbita, Legendê o Sigurdzie i Gudrun, Li¶æ, dzie³o Niggle'a, Rudy D¿il i jego pies, Kowal z Przylesia Wielkiego, £azikanty, Upadek Króla Artura i... Sam nie wiem czy co¶ jeszcze...
Wiêc je¶li gotów nie ma to ja do tych fajnych ludzi, o których mówisz, nie jestem a¿ tak wybredny.
Ja osobi¶cie chêtnie bym pomóg³ w operacji "WSKRZESZENIE", ale jak zdarzy³o mi siê napomkn±æ jestem raczej nudny, tak¿e z zak³adaniem nowych w±tków nie s±dzê, ¿ebym da³ radê, ale je¶li masz dla mnie jakie¶ questy, czy co¶ w tym rodzaju, to ja chêtnie siê podejmê. KU CHWALE FORUM!
(A, dodam jeszcze, je¶li kto¶ ma przeczytaæ ten post, ¿e zacz±³em nowy temat w w±tku "Forumowe Scenariusze", bêdzie fajnie jak kto¶ tam co¶ napisze)

Ostatnio edytowany przez Kamlost (2015-02-08 21:41:31)

Aure Entuluva!

-------

#2284 2015-02-09 08:44:47

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Goci zapewne s±, tylko coraz mniej liczni
Z nowymi w±tkami na razie lepiej siê wstrzymajmy, muszê tu trochê posprz±taæ a jak to wygl±da to ju¿ Ci pisa³am. Ale udzielajcie siê ile wlezie, to forum to królestwo spamu i offtopu!

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#2285 2015-02-09 20:57:35

Dr. Hackenbush

Wygnany

SkÄ…d: z miasta
Punktów :   

Elspeth napisał:

Ja wiem, ¿e wiêkszo¶æ z was interesuje siê nekrofili± itp. ale OBUD¬MY TEGO TRUPA!

Je¿eli mamy do czynienia z trupem, to pozostaje ju¿ tylko autopsja i wieczne odpoczywanie... Nale¿y wiêc mieæ nadziejê ¿e to forum jeszcze ¿yje, choæ faktycznie jego funkcje ¿yciowe s± w stanie atrofii

>> Wiedza dowodem jest syta, wiara za¶ wiecznie g³odna chodzi. <<

#2286 2015-02-10 17:08:06

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Kochany, w medycynie wszystko jest mo¿liwe

#2287 2015-02-10 19:07:41

Dr. Hackenbush

Wygnany

SkÄ…d: z miasta
Punktów :   

Z wyj±tkiem budzenia trupa, w koñcu to rzeczywisto¶æ nie powie¶æ Mary Shelley

>> Wiedza dowodem jest syta, wiara za¶ wiecznie g³odna chodzi. <<

#2288 2015-02-10 20:50:46

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Dobra, dobra. Wystarczy -.-

#2289 2015-02-22 02:12:12

AgnesMoon

Dusza

Punktów :   

Witajcie😄
Wreszcie trafi³am do w³a¶ciwego miejsca. Od lat kocham muzykê gotyck± z jej wieloma od³amami, uwielbiam nasz klimat. Narazie nie bêdê sie rozpisywaæ bo pora pozna ale mam nadzieje na fajne rozmowy. Stay dark!🌘

#2290 2015-02-22 15:30:30

Kamlost

Dusza

44251525
Punktów :   

Agnes... Fascynuj±ce. Wierzycie w przypadki?

Aure Entuluva!

-------

#2291 2015-02-22 20:14:15

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

A wiêc witamy we w³a¶ciwym miejscu!

#2292 2015-03-06 14:52:56

Rea

Wygnany

Witaj Agnes

Ostatnio edytowany przez Kerelia (2015-03-06 14:54:22)

#2293 2015-04-01 16:56:18

Charlotte

Dusza

Punktów :   

Nazywam siê Karolina . Mam 14 lat i mieszkam w województwie pomorskim. Moja rodzina nie jest zadowolona z mojego wygl±du jednak mam oparcie w mamie S³ucham muzyki metalowej i gotyckiej. Uwielbiam rysowaæ , czytaæ i spacerowaæ. Piszê równie¿ wiersze jednak, nie za bardzo mi to wychodzi. W wolnej chwili rysuje,uczê siê jêzyka portugalskiego i czeskiego .Uwielbiam cmentarze, szczury, myszy i koty. Czarne. Bo fioletowych nie ma.
Co do krwi, równie¿ lubiê jej smak i widok.

#2294 2015-04-03 14:03:51

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Czeski! Ju¿ Ciê lubiê Te¿lubiê czeski od dawna, uczê siê i t³umaczê to i owo

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#2295 2015-04-03 17:32:08

Charlotte

Dusza

Punktów :   

Heh. Fajnie Ja polubi³am jêzyk czeski przez zespó³ XIII. století Dziêkuje. Bo w sumie dziêki Tobie na ten zespó³  trafi³am ^ ^

A tak w ogóle wys³a³am Ci zaproszenie do grona znajomych  na Facebooku ^^ Zaakceptujesz?

Ostatnio edytowany przez Charlotte (2015-04-05 11:01:06)

Stopka forum

RSS