Có¿, dzieñ dobry!
Przez d³ugi, d³ugi czas by³o tu naprawdê cicho. Dalej jest, nie licz±c tych paru postów.
Czy kto¶ chce spróbowaæ wskrzesiæ nasze forum?
My¶lê, ¿e znalaz³oby siê choæ kilka osób, które od facebooka wol± fora. Sama siê do nich zaliczam.
Kto¶ jest ze mn±?
Wygnany
Ja równie¿
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Na imiê mam Kamil. Kiedy¶ uwa¿a³em siebie za gota, ale jaki¶ czas temu ta my¶l gdzie¶ zniknê³a. Chcia³bym na nowo rozpaliæ w sobie ten gotycki ogieñ o ile mo¿na to tak nazwaæ. Trafi³em na to forum przypadkiem, szukaj±c mojego starego forum, które chyba upad³o. Kilka s³ów o dawnym mnie: S³ucha³em, zreszt± nada³ s³ucham, rocka i metalu, jednymi z moich ulubionych zespo³ów to Nightwish oraz Theatres des Vapires, s³ucha³em te¿ Lacrimosa, ACDC, Sabaton, ubiera³em siê g³ównie na czarno, nosi³em glany, lubiê gry i ksi±¿ki fantasy, lubi³em wampiry poezjê, spacery, lubi³em epokê romantyzmu. Kiedy¶ wydawa³o mi siê to wszystko fajne, teraz mam wra¿enie ¿e to by³o trochê powierzchowne i pozerskie, mo¿e dlatego ta fascynacja zniknê³a. Brakuje mi tej fascynacji i poczucia bycia kompletnym, gdy¿ teraz czujê, ¿e czego¶ mi brakuje.
Mam nadziejê, ¿e znajdzie siê tu kto¶ kto pomo¿e mi do tego wróciæ i poka¿e jak byæ gotem a nie zwyk³ym pozerem.
Tyle o mnie.
Witaj na forum, Kamilu. Ufam, ¿e rzeczywi¶cie znajdziesz tu kogo¶ takiego, choæ - jak sam widzisz - forum wieje pustkami.
Widzê w³a¶nie. Gotyk-forum.com zniknê³o, przekleci.pl te¿ ¶wieci pustkami. Mia³em nadziejê, ¿e przynajmniej tu bêdzie jaka¶ aktywno¶æ. Wiêkszo¶æ woli korzystaæ z Facebooka do komunikacji, a tam wszystko szare, md³e i ogólnie bez klimatu.
To prawda. Có¿ jednak zrobiæ? Fora ogólnie upadaj±, nie tylko te gotyckie.
halu, ¿yjecie?
izabela, rocznik '92, wodnik.
tyle powinno wam narazie wystarczyæ.
w sumie bardziej ze mnie szugejzerka (v postpunkówa) ni¿ gotka, wiêc mam nadziejê, ¿e mi to wybaczycie.
po prostu nie lubiê ograniczaæ siê do jednego gatunku.
Wygnany
Witaj !