Cóż, dzień dobry!
Przez długi, długi czas było tu naprawdę cicho. Dalej jest, nie licząc tych paru postów.
Czy ktoś chce spróbować wskrzesić nasze forum?
Myślę, że znalazłoby się choć kilka osób, które od facebooka wolą fora. Sama się do nich zaliczam.
Ktoś jest ze mną?
Wygnany
Ja również
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Na imię mam Kamil. Kiedyś uważałem siebie za gota, ale jakiś czas temu ta myśl gdzieś zniknęła. Chciałbym na nowo rozpalić w sobie ten gotycki ogień o ile można to tak nazwać. Trafiłem na to forum przypadkiem, szukając mojego starego forum, które chyba upadło. Kilka słów o dawnym mnie: Słuchałem, zresztą nadał słucham, rocka i metalu, jednymi z moich ulubionych zespołów to Nightwish oraz Theatres des Vapires, słuchałem też Lacrimosa, ACDC, Sabaton, ubierałem się głównie na czarno, nosiłem glany, lubię gry i książki fantasy, lubiłem wampiry poezję, spacery, lubiłem epokę romantyzmu. Kiedyś wydawało mi się to wszystko fajne, teraz mam wrażenie że to było trochę powierzchowne i pozerskie, może dlatego ta fascynacja zniknęła. Brakuje mi tej fascynacji i poczucia bycia kompletnym, gdyż teraz czuję, że czegoś mi brakuje.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu ktoś kto pomoże mi do tego wrócić i pokaże jak być gotem a nie zwykłym pozerem.
Tyle o mnie.
Witaj na forum, Kamilu. Ufam, że rzeczywiście znajdziesz tu kogoś takiego, choć - jak sam widzisz - forum wieje pustkami.
Widzę właśnie. Gotyk-forum.com zniknęło, przekleci.pl też świeci pustkami. Miałem nadzieję, że przynajmniej tu będzie jakaś aktywność. Większość woli korzystać z Facebooka do komunikacji, a tam wszystko szare, mdłe i ogólnie bez klimatu.
To prawda. Cóż jednak zrobić? Fora ogólnie upadają, nie tylko te gotyckie.
halu, żyjecie?
izabela, rocznik '92, wodnik.
tyle powinno wam narazie wystarczyć.
w sumie bardziej ze mnie szugejzerka (v postpunkówa) niż gotka, więc mam nadzieję, że mi to wybaczycie.
po prostu nie lubię ograniczać się do jednego gatunku.
Wygnany
Witaj !