Jeżeli chodzi o kobiety, to najlepszym komentarzem jest ten oto obrazek:
Aczkolwiek mi też się zdarzają zmiany nastrojów, od zupełnie sympatycznego gościa po złośliwego lub wściekłego...
Hmmm... Choroba dwubiegunowa?
Ostatnio edytowany przez Herr Grav (2012-01-28 00:17:48)
Coś w tym może być. ;D
Johana_MarieXIIIFanatyczka XIII. Století
Nie wiem czy wspominałam o tym, że boję się igieł. Nie, nie przekłuwania uszu czy jakichkolwiek innych części ciała, to lubię (w końcu mam już 6 przekłuć), tylko pobierania krwi. Obojętne czy z palca, czy z żyły. Miałam pobierane z palca raz w życiu, z żyły też raz, jak dobrze pamiętam, i to była masakra. A za kilka dni znowu mnie to czeka... Szczepień i zastrzyków też nienawidzę.
Nie narzekaj, jakoś specjalnie straszne to nie jest- żyły przebijane miałem już nie raz, w końcu się jest tym krwiodawcą. W razie co będę w końcu przy Tobie
W sumie z przekłuć to obawiam się tylko jednego przy robieniu kolczyka, oby Throt miał pewną rękę i pamiętał, jak się je robi.
Boisz się igieł? O.o Nie boisz się krwi, ani przekłuwania uszu, ale igieł się boisz? Hm... ja tam od dziecka ani dentysty, ani zastrzyków się nie bałam. Teraz dopiero zaczęłam bać się dentysty, bo teoretycznie powinnam być na wizycie już pięć lat temu... i trzy lata temu też... i rok... w każdym razie nie zjawiłam się.
Moim największym dziwactwem jest to, że mam codziennie w 90% takie objawy jakie ma się po narkotykach o.O . Najzabawniejsze, że jak zaczęłam o tym rozmawiać z rodzicami to powiedzieli, że może mam jakąś chorobę psychiczną ._.
Gość
Cadaver po każdym narkotyku reaguje sie inaczej. Jakie masz objawy?
Hm... Fakt. Nie myślałam o tym ^ ^' W sumie nie wiem co dokładnie ma się po narkotykach, ale czasem mam "zwidy", nie mogę utrzymać równowagi i idąc obijam się często o ściany lub ludzi Poza tym od dziecka wydaje mi sie, że ktoś na mnie patrzy... Nie wiem co jeszcze z mojego zachowania podchodzi pod taki stan jaki ma się po narkotykach, gdyż nie biorę.
Ostatnio edytowany przez Cadaver (2012-02-08 20:30:37)
shouSpec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Cadaver napisał:
Moim największym dziwactwem jest to, że mam codziennie w 90% takie objawy jakie ma się po narkotykach o.O
Cadaver napisał:
Nie wiem co jeszcze z mojego zachowania podchodzi pod taki stan jaki ma się po narkotykach, gdyż nie biorę.
O kami, zdecydujcie się... Albo wiecie i rozpoznajecie objawy po wzięciu pewnych narkotyków albo i nie...

Gość
Shou dziękuję że napisałaś to za mnie
Czynię honory.
Koniec offtopu.

Gość
Poza tym po każdym narkotyku, każdy człowiek czuje się inaczej, ale to już osobna sprawa.
A mnie ostatnimi czasy dopada fobia na romantycznych, marzycieli, żyjącymi nadzieją.
Bo kurde wiem w jakie bagno sie sami wpakowują i mnie aż to boli -_-'
Znamy kilka takich osób, ale łatwo ich uniknąć na dłuższą metę.

Gość
Też znam kilka takich osób
I mi ich żal, bo żyją marzeniami, tak jak ja do niedawna, a to strasznie niszczy człowieka, jeśli się wie, zę marzenie sie nigdy nie spełni
A unikac można jak ktoś daleko mieszka, a jak chodzi do tej samej szkoły etc. to cięzkej